9 Mart 2015 Pazartesi

Su Kaçağı Bulma İzmit

Su kaçakları hem eski binalarda hem de yeni binalarda sıklıkla karşılaşılan sorunlardan biridir. Genel olarak tesisatlardaki sorunlardan ve üretimden kaynaklı eksikliklerden meydana gelen su kaçaklarında uzman bir firma ile çalışmak sizin için daha yararlı olacaktır.

İpek tesisat uzman ve tecrübeli ekibiyle son teknolojiyi kullanarak kırmadan dökmeden evinizde hiçbir zarar oluşturmadan noktasal ve garantili olarak izmitte su kaçak tespiti yapmaktadır.


Cihazla Su Kaçağı Tespiti

Eski ve geleneksel yöntemlerle çalışan firmalar su kaçaklarını ararken kırma yolunu seçmektedir. Kaçağı bulana kadar kırılan yerler evinizde kötü bir görüntü ve ekstra onarım masrafı çıkarmaktadır. İpek tesisat ise sahip olduğu son teknoloji aygıtlarlarla su kaçaklarını dinleme ve görüntüleme aygıtlarıyla tespit etmektedir. Bu sayede hem hiçbir kırma işlemi olmadan su kaçak tespiti yapılıyor hem de su kaçağının boyutu ve türü anında tespit ediliyor.

Su Kaçağı Tespit Cihazları

Su kaçağı tespitinde alanının en profesyonel cihazları olan Rothenberger marka cihazlar kullanılmaktadır. Termal ve akustik su kaçağı tespit cihazları farklı su kaçak türlerini tespit etmekte kullanılmaktadır. Akustik tespti cihazları normal kaçakların tespitinde kullanılırken termal tespit cihazları sıcak su kaçaklarının tespitinde kullanılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder